Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

OPTIBELT Ékszíjak

Az Optibelt cég számos megoldást kínál a hajtásszíjak területén. A 130-éves múlt és az 54-éves hajtásszíj gyártási tapasztalat mellett a friss kutatási eredmények és az egyedi know-how alapján gyártott termékek alapozzák meg sikerét.

Fejlett gyártástechnológia

Jelentős probléma mind kereskedőknél, mind felhasználóknál az ékszíjak készletezése. A probléma fő oka, hogy még igen pontos gyártási technológiánál is nagy a hosszméret ingadozása. Ezért a gyártók a kész termékeket hosszméret szerint osztályozzák, hogy garnitúrákban, ékszíj készletekben kerüljenek felhasználásra. Így az olyan hajtásokba, ahol egy tárcsán több szíj fut együtt, tényleg közel azonos hosszúságú hurkok kerülnek be. A hosszméret ingadozásának csökkentésére az Optibelt a köpenyes ékszíjaknál az S=C plus szabadalommal védett eljárást, míg a nyílt profilú ékszíjaknál az M=S eljárást alkalmazza.

Az S=C plus eljárás a szíj mozgás közbeni vulkanizációján, míg az M=S eljárás a szíjak megfelelő szélességre vágása utáni precíziós csiszolásán alapul. Mindkét módszer eredménye a szabványtól és a többi ékszíjtól való minimális eltérés, amely feleslegessé teszi a kész termékek hosszméret szerinti válogatását, és a garnitúrák szerinti készletezést.

Hosszmérettűrés 5000 mm jellemző hosszúságú (Lp) keskeny ékszíjnál
A: Din szabvány szerinti hosszmérettűrés ( +/- 1%, itt 50 mm)
B: ékszíjkészleten (garnitúrán) belüli hossztűrés (itt 6 mm)
S=C plus maximális eltérése (itt +/- 2mm)
S=C plus < B, pontosabb Lp

Nemcsak az egyes ékszíjak közti különbség kisebb az S=C plus technológiával gyártott termékeknél, hanem a szabvány mérettol való eltérés is alacsonyabb.

Kiemelkedő minőség

A nagy terhelésű, magas teljesítményű meghajtókhoz fejlesztették ki az erősebb alapanyagokból, speciális huzalágyazással készített Red Power termékeket. Az -RP jelölésű szíjak akár 42%-kal nagyobb teljesítményt is átvihetnek. Alkalmazásuk gazdaságosabb, mivel kevesebb szíj használatát teszik lehetővé, és alacsonyabb a karbantartási igényük.

Széles választék

Nemcsak a fejlett gyártási technológiák, de a széles választék is elősegíti az Optibelt termékek sikerét. A standard termékeken túl egyedi megrendelésre is gyártanak speciális méretű vagy különleges tulajdonságú hajtásszíjakat.

  • ékszíjak, ékszíjtárcsák
  • fogasszíjak, fogasszíjtárcsák
  • laposszíjak
  • átlapolt szíjak
  • variátor szíjak
  • autós szíjak
  • bordásszíjak
  • fogazott ékszíjak

Érdeklődjön online!

CAPTCHA

A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További részletek.