Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

BLICKLE

A Blickle cég egy Sváb kézműves családból vált Európa egyik vezető, kerekeket és görgőket gyártó cégévé. A cég otthona Rosenfeldben, egy württembergi városkában, a Fekete-erdő és a Bodeni-tó között fekszik. Ez Németország egyik olyan területe, mely a finommechanikában és gépgyártásban elért kiváló minőségű termékeiről nemzetközileg is elismert.

Ennek tükrében váltak a Blickle kerekek és görgők több mint 70 országban minoségi fogalommá és bizonyítottak a legkülönbözobb üzletágakban fellépo kemény ipari felhasználásban.

Széles programskálája az ipar, a kereskedelem, a kézmuipar szinte valamennyi felhasználási területére kínál megfelelő kerekeket és görgőket, mintegy 7000 különböző kerék- és görgőtípust foglalva magában 25 - 12.000 kg teherbírással. A cég célirányú minőségpolitikáját - mely célja egy hosszú életű, karbantartásmentes termék ügyfelei részére - mi sem bizonyítja jobban, mint a DIN EN ISO 9001 minősítési bizonyítvány.

Érdeklődjön online!

CAPTCHA

A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További részletek.